Hoe val je op als bedrijf ?! Wat vergroot jouw zichtbaarheid in de grote massa van ondernemers. Je wilt natuurlijk dat iedereen jouw bedrijf makkelijk kan vinden en herkennen. Gevelreclame, ook wel signing genoemd, is hierbij het juiste middel om een statement te maken in het straatbeeld. Straal uit wat jij wil overbrengen naar je klanten. Door je gevelreclame krijgen klanten een eerste indruk van jouw bedrijf, zorg er dus voor dat het een goede indruk is.

Wees authentiek en onderscheid je van de andere bedrijven door gebruik te maken van gevelreclame met opvallende kleuren, lichtgebruik of juist sereniteit. Wij werken met alle soorten materialen en middelen, denk aan; freesletters, doosletters, full-color prints, spandoeken etcetera. Bespreek precies wat je wilt en wij regelen het. Deel je ideeen met ons, en wij werken ze helemaal voor je uit.

Ons doel is de juiste uitstraling en boodschap te vinden, die helemaal bij jou bedrijf past, en deze op de beste manier uit te dragen. Of het nou gaat om kleine accenten of het verzorgen van de volledige reclame uitingen van je bedrijf, wij zorgen ervoor dat het perfect wordt gedaan. Gevelreclame is het eerste fysieke beeld wat een klant van je ziet die 24/7 reclame oplevert. Daarom moet het dus goed gedaan worden en dat dat beloven wij! Bel of bericht ons nu voor een prijsindicatie, want wij leveren de beste kwaliteit voor de mooiste prijs, gegarandeerd!

Lichtreclame is een effectieve manier om extra aandacht te krijgen voor je bedrijf, vooral als het donker is! Optimal Media heeft diverse mogelijkheden aan lichtreclame, ook om bestaande gevelreclame op te lichten door bijvoorbeeld het plaatsten van een lichtlijn. Denk verder ook aan lichtzuilen die je kunt plaatsen op het parkeerterrein, 3d letters met verlichting om extra flair te geven aan je bedrijfsnaam of een lichtbak aan de zijkant van je gevel om je te richten op voorbij rijdend verkeer.

Je kunt gebruik maken van NEON verlichting als je wilt gaan voor een warm en uitnodigende uitstraling. De kleuren zijn helder waardoor het van zowel dichtbij als ver een mooi licht geeft. LED verlichting wint de laatste ook steeds meer populariteit omdat het energie zuiniger is. Alle kleuren en vormen zijn mogelijk, bespreek je ideeën met ons en wij ontwerpen én monteren een design naar wens.

Freesletters bestaan uit los uitgefreesde elementen die ieder apart aan een ondergrond bevestigd worden. Het geeft direct een professionele en moderne uitstraling en kan zowel binnen als buiten gemonteerd worden! Je kan kiezen om het direct op een ondergrond vast te laten zetten of met enige afstand ertussen waardoor je een schaduw ofwel 3d-effect krijgt.

Optimal Media biedt freesletters in alle maten en kleuren aan om de reclame boodschap van jouw bedrijf zo goed mogelijk weer te geven. Vooral wanneer freesletters binnen geplaatst worden zorgt dat voor een moderne uitstraling vestig je daarmee duidelijk jouw merk en imago als bedrijf. Stuur een bericht via de ‘stel een vraag’ knop om een idee te krijgen van de mogelijkheden binnen jouw budget.

Indruk maken? Plaats je logo of slogan of ander design op een groot spandoek om op te vallen bij iedereen die voorbijkomt. Het is vooral handig wanneer je als bedrijf een speciale actie of launch hebt, je kunt het doek bij een volgende actie of launch namelijk makkelijk vervangen. Zo kun je elke campagne vrij simpel visueel ondersteunen.

Onze spandoeken zijn trouwens zeer weer en windbestendig en in alle soorten en maten verkrijgbaar. Overleg met een van onze ontwerpers welk design je op het doek wilt hebben, of lever een compleet design aan dat enkel gedrukt hoeft te worden. Ook voor montage en bevestiging van spandoeken bent je bij ons aan het juiste adres!

Wil je net dat extra beetje aandacht tijdens een bijzonder evenement, heb je een speciale actie of wil je meer aandacht trekken naar je zaak? Maak dan gebruik van vlaggen of stoepborden! Het is een makkelijk inzetbaar promotiemiddel wat direct voor meer zichtbaarheid en herkenning zorgt.

Wij kunnen je helpen aan vlaggen in allerlei soorten en maten en alles naar wens laten drukken. Ook met stoepborden helpen wij u volledig op weg. Onze vlaggen en stoepborden zijn sowieso van de beste kwaliteit en kunnen daardoor zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Raambelettering is een vorm van reclame die ongekende mogelijkheden biedt. Het is simpel, flexibel en tegelijkertijd zeer veelzijdig en efficiënt. Het is een makkelijke manier om klanten niet alleen te laten weten dat je daar gevestigd bent maar ook om je huisstijl, openingstijden, contact gegevens of andere informatie door te spelen.

De belettering op de ramen kun je ook met enige regelmaat vernieuwen om op die manier klanten op de hoogte te houden van de actualiteiten in het bedrijf of de groei en veranderingen die je doormaakt. Hierdoor blijf je relevant voor klanten en laat je zien dat er leven in je onderneming zit!

Ook qua materialen heb je veel keus, denk aan kleuren vinyl, transparante folie of gezandstraald glas effect. Kijk ook onder de tab ‘Raamfolies’ in het hoofdmenu voor meer mogelijkheden van raambeplakking. We berekenen de kosten voor beplakking per m2 en geven plakgarantie!

Heb je een leuk idee om je bedrijfsraam wat op te fleuren of te voorzien van wat extra informatie, stuur dan een bericht of bel om te vragen naar de mogelijkheden en de kosten.

Heb je een vraag?

Bel: 06-41395888

Of stuur een bericht via:

STEL JE VRAAG