Anno 2017 kun je er niet omheen dat je als bedrijf online aanwezig móet zijn. Hoe je dat doet en op welke manier, daar kraken veel ondernemingen hun hersenen over. Optimal Media weet dit echter haarfijn voor je op te lossen. Onze Social Media specialisten ontwikkelen de perfecte strategie voor jouw bedrijf en onderhouden alle sociale media platvormen voor je. Door onze kennis en ervaring in te zetten verspil je minder marketingbudget en kunnen we betere resultaten behalen met online campagnes. Wil je dus meer online bereik, meer conversie of meer klanten in de winkel vraag dan nu naar de mogelijkheden voor het inzetten van Social Media en internet marketing voor het behalen van jouw bedrijfsdoelen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor online marketing op verschillende platvormen. Wij zoeken daarom eerst uit op welke platvormen je ideale klanten zich begeven en passen de campagnes daarop aan. Heb je geen tijd om regelmatig wat te plaatsen op je Social Media pagina’s, maar wil je wel relevant blijven voor je publiek? Optimal Media neemt deze taak graag van je over door jouw bedrijf dagelijks in de spotlights te houden en daarmee meer klanten te bereiken en houden. Of je alleen het beheer van je pagina wil uitbesteden of een hele online campagne op wil zetten, wij staan klaar om je bij elke wens te helpen.

Een platform waar je als bedrijf vrijwel niet meer omheen kunt is Facebook! Het is niet alleen een geweldig middel om de online aanwezigheid van je bedrijf mee te vergroten, maar ook een fantastisch medium om op te adverteren! Met facebook kun je erg efficient jouw beoogde doelgroep benaderen om jouw diensten of producten te promoten. Je richt je dus precies en alléén op die mensen die het meest interesse hebben in jouw dienst of product!

We zetten Facebook graag in voor jouw bedrijf om meer likes, leads, traffic naar je website of winkel en conversie te behalen. We analyseren je data, en combineren dat met onze creativiteit om zo de beste campagnes op te zetten. Op deze manier halen we het beste uit je marketing budget. Meer weten? Stuur een bericht of bel om met een van onze social media marketing consultants te spreken. Zo kunnen wij doen waar we goed in zijn en kun jij lekker koffie gaan drinken.

Influencer marketing kun je eigenlijk vertalen naar grootschalige ‘mond op mond’ reclame. Dit blijkt van oudsher de beste vorm van reclame, omdat mensen nou eenmaal sneller iets aannemen van een ander ‘mens’ dan van een traditionele advertentie. Vooral als ze die persoon vertrouwen! Als je beste vriend zegt dat zijn nieuwe koffie apparaat echt helemaal super is, vertrouw je dat veel eerder dan wanneer een reclame op televisie precies hetzelfde beweert. Dat is de kracht van influencer marketing. Het vertrouwen in je product wordt gepromoot in plaats van enkel je product zelf!

Maar hoe krijg je mensen dan zover om positief over jouw product of dienst te praten? En dan ook op zo’n manier dat véél mensen dit horen, zodat ze allemaal geneigd raken jouw product of dienst te kopen? Dat nemen wij graag allemaal voor u uit handen! Wij zetten de hele influencer marketing campagne en strategie voor u op, waardoor jij alleen hoeft te kijken hoe de nieuwe klanten en leads binnen komen stromen.  Neem dus nu contact op om ook mee te profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing, voordat je concurrenten je voor je zijn!

Email marketing is een van de beste manieren om op een eenvoudige manier meer omzet te draaien. Het zijn immers klanten die vooraf aangegeven hebben meer informatie van je te wíllen ontvangen. Maar hoe benut je deze mogelijkheid nou het best? Want zomaar een mailtje uitsturen elke week zal eerlijk gezegd niet veel opleveren. Terwijl álle marketing specialisten toch echt beweren dat een grote email lijst HET middel is om je omzet stabiel mee te laten groeien. Het is daarom een noodzaak voor alle serieuze bedrijven om zo snel mogelijk een email lijst op te bouwen en deze te exploiteren.

Email marketing op de juiste manier inzetten kan veel op leveren. Het bouwt vertrouwen op bij je potentiele klanten, het is een manier om je band te onderhouden en kort gezegd meer omzet te genereren op het moment dat JIJ dat wilt. Je moet echter wél de juiste strategie hebben, de juiste woorden kiezen, het juiste aanbod doen en op het juiste moment. Optimal Media kan je helpen ten eerste een email lijst op te bouwen, wanneer je deze nog niet hebt. Of je bestaande email lijst op de meest effectieve manier in te zetten voor jouw bedrijfsdoelstellingen.

Heb je een vraag?

Bel: 06-41395888

Of stuur een bericht via:

STEL JE VRAAG