Je huisstijl is de het vaste design waarmee jij naar je klanten communiceert. Het is de manier waarop je jouw bedrijf aan de buitenwereld presenteerd en dus ook een reflectie van jouw stijl. Het gaat hier niet alleen om je logo, maar ook om je tekstopmaak op documenten als visitekaartjes en briefpapier, enveloppen. Vergeet alleen niet je huisstaal ook op je digitale kanalen toe te passen zoals je website en andere social media pagina’s. Optimal Media ontwerpt al jaren advertenties, drukwerk en websites voor klanten. Wij werken graag samen met de klant om de juiste huisstijl te ontwikkelen die op de juiste manier weergeeft wat je wil uitstralen. Hierdoor ben je als bedrijf direct herkenbaar.

Niet elk bedrijf werkt met een Brandbook, terwijl dat heel belangrijk is. Hierin stellen we onder andere vast wat de missie van het bedrijf is, welke huisstijl gebruikt, welk logo gebruikt wordt maar ook hóe het logo gebruikt wordt. Het bewaken van de huisstijlmanagement consequent toepassen zorgt voor een grotere herkenbaarheid naar nieuwe en bestaande klanten.

Ook stellen we vast hoe er gecommuniceerd wordt naar buiten, worden klanten met ‘je’ of ‘u’ aangesproken? Hoe stel je een mail op vanuit het bedrijf, of een offerte of welke vorm van communicatie dan ook. Denk hierbij aan zowel fysieke als digitale communicatiemiddelen. Dit geeft iedereen in het bedrijf duidelijkheid en kan altijd geraadpleegd worden. Hierdoor zal er altijd op dezelfde manier en in dezelfde stijl gecommuniceerd worden. Een teken van professionaliteit en kundigheid. Erg handig dus.

Heb je een vraag?

Bel: 06-41395888

Of stuur een bericht via:

STEL JE VRAAG