Hoe onderhoud je klantcontacten en zorg je voor binding? Een van de manieren om dit te doen is het gebruiken van relatie geschenken. Bespreek welke ideeen je hebt en wij zorgen voor relatiegeschenken met een persoonlijke touch. Je kan er ook een persoonlijke boodschap op laten zetten waardoor het nóg specialer wordt. Klanten en relaties waarderen dat. Leuke, grappige, nuttige of luxe geschenken gezocht, Optimal Media levert.

Je kent ze wel keycords met daarop de naam van een bedrijf, heb jij ze al? Of een pen met daarop het nummer en email adres van een bedrijf. Iedereen kent ze maar niemand weet hoe ze in je tas terecht zijn gekomen. Wat is het nut ervan? Gratis reclame! Wij kunnen meedenken met welke weggevertjes het beste bij jouw bedrijf passen. Denk ook aan pepermuntdoosjes, handdesinfectant, of zoiets geks als paraplu’s. Wij kunnen weggevertjes volledig personaliseren met bedrijfslogo of slogan. Denk trouwens ook aan leuke stressballen, sleutelhangers of notitieboekjes om aan klanten te geven. Zo blijf je lang bij ze in gedachte.

Er zijn ook leuke elektronische promotie middelen zoals een usb-stick. We hebben die dingen altijd nodig waardoor ze altijdwel  in onze tas, la of werkplek liggen. Het is dus een uitstekende manier om te bij je klanten ‘in gedachten’ te blijven. Druk je logo, naam of telefoonnummer daarom erop en mensen weten je altijd nog te herinneren. Lekker handig én slim. Daar gaan wij voor.

Los van usb-sticks heb je ook powerbanks die je kan voorzien van je logo, maar ook aanstekers, muispads of andere hebbedingetjes.

Heb je een vraag?

Bel: 06-41395888

Of stuur een bericht via:

STEL JE VRAAG