Voor het creëren van een stijlvolle look kun je gebruik maken van spiegelfolie. Hiermee zorg je ervoor dat mensen niet naar binnen kunnen kijken, maar wel naar buiten kunnen kijken. Ook houdt het veel van de warmte en UV-straling buiten, waardoor de airco een paar standen lager gezet kan worden. Er zijn veel verschillende soorten spiegelfolies met verschillende soorten functies. Neem daarom contact op om de mogelijkheden te bespreken of mail voor meer informatie.

Wil je geen inkijk van voorbijgangers, maar toch zoveel mogelijk licht binnen krijgen dan is privacy folie de ideale oplossing. Het is de nieuwe standaard voor bedrijfspanden omdat het luxe en discretie uitstraalt. Privacy folie kun je combineren met regulier raambeplakking om zo het beste van beide te krijgen, zowel zichtbaar als discreet blijven. Natuurlijk zorgen wij voor een ontwerp dat volledig past bij de huisstijl en eventueel andere wensen. Bekijk onze portfolio voor voorbeelden en neem contact op voor meer informatie.

One Way Vision is een folie soort waarbij je vanuit de buitenzijde van het raam een duidelijke foto of reclame uiting ziet, maar vanuit de binnenzijde vrijwel niet. Dit is mogelijk door het gebruik van folie materiaal waar hele kleine gaatjes in zitten. One way vision is mogelijk op zowel bedrijfsramen als voertuigramen. Neem contact op met ons als deze vorm van reclame bij je bedrijf past.

Wil je een aparte sfeer creeren in je bedrijfspand, bekijk dan eens de mogelijkheden voor kleurenfolie. Het geeft je pand direct een sfeervolle en unieke uitstraling. Kleuren brengen bepaalde gevoelens met zich mee, speel hier dus op in door je pand op die manier in te richten dat jouw klanten altijd in de juiste sfeer terecht komen, zonder daarbij de lichtinval te beperken.

Raamblindering kun je zowel bij auto’s als bij de ramen van je kantoorpand gebruiken. Je zorgt voor privacy, maar ook houdt je de warmte en UV-straling buiten. Of het nu gaat om het hele kantoorpand of een enkel raam, Optimal Media neemt het graag voor je uit handen. Neem contact op voor meer informatie.

Om de ramen van het bedrijfspand te beschermen tegen graffiti, bekrassing en zelfs inbraak (!) maken wij gebruik van verschillende soorten veiligheidsfolies. Heeft u hier interesse in neem dan contact met ons op wij denken graag met je mee.

Heb je een vraag?

Bel: 06-41395888

Of stuur een bericht via:

STEL JE VRAAG