Val op door je bedrijfsauto te beplakken met je bedrijfsnaam, logo en contactgegevens. Hiermee vergroot je enorm je naamsbekendheid en krijg je veel meer bereik bij potentiële klanten. Hoe vaker mensen je bedrijfsnaam langs zien komen, hoe bekender ze ermee raken en des te eerder ze bij je terecht komen. Er bestaat ook een mogelijkheid om je voertuig met reflecterend materiaal te beplakken, om extra op te vallen. Bel of mail ons voor meer informatie.

Je kan je voertuig volledig in laten pakken met bedrukt folie waar jouw bedrijfsreclame op staat. Je kan ook kiezen om je auto in een effen matte kleur te wrappen om zo een unieke styling te creeeren. Het vinyl zorgt automatisch voor de bescherming van de laklaag van je auto waardoor deze als nieuw blijft! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alleen een gedeelte van je auto te laten wrappen. Ook een gedeelte van de auto kan bedrukt worden met een reclame boodschap, in een stoere print of matte kleur die jou het meest aanspreekt.

Wil je gebruik maken van het bereik dat je hebt door reclame uitingen op je auto, maar daarnaast toch de mogelijkheid behouden ook zonder die reclame te rijden…kies dan voor magneetstickers! Op deze manier kun je je wagen zakelijk rijden met je bedrijfsnaam, maar als je het tijdens een privé rit er niet erop wil hebben, haal je het er zo weer af. Ideaal toch?! Dit kan ook erg handig zijn bij wisselende reclame campagnes! Wij maken een ontwerp op maat.. Wij leveren al automagneten vanaf €30 euro!

Wil je meer privacy in je auto, dan is het mogelijk om je ramen bij ons te laten blinderen in verschillende tinten. Blinderingsfolie zorgt ook voor het buitenhouden van de warme waardoor je airconditioning minder energie verspilt. Hiernaast ben je beschermt tegen UV-straling en bij eventuele schade aan je ruit blijven de scherven aan elkaar plakken, in plaats van dat ze langs je oren vliegen. Heel veel voordelen dus om je ramen te laten tinten, maar niet te vergeten is het natuurlijk vooral ook erg flashy.
Bij plaatsing van autoruitblindering houden wij ons aan wettelijke voorschriften.

Heb je een vraag?

Bel: 06-41395888

Of stuur een bericht via:

STEL JE VRAAG