Elk bedrijf heeft in deze tijden van digitalisering een goed werkende website nodig. Klanten willen zien dat je een serieuze organisatie bent en met een professionele website kun je dat vertrouwen geven. Optimal Media maakt op een makkelijke manier de perfecte webpagina afgestemd op de wensen en behoeftes van je klanten. Of het om een informatieve website gaat of om een webwinkel, wij regelen het!

WEBSHOPS. We kunnen het niet duidelijker maken. Heb je een fysieke winkel waarin je producten verkoopt dan is een bijbehorende webshop vrijwel een noodzaak. Vaak beginnen mensen nu een webshop zónder fysieke winkel. Mensen willen in deze tijden het gemak hebben om thuis vanuit hun bank, in hun pyama, met een kop koffie ernaast hun bestellingen te kunnen doen. Wij begrijpen dat 🙂

Optimal Media ontwikkelt professionele en gebruiksvriendelijke webshopt, die goed converteren. Het kan zijn dat je al een webshop hebt, maar dat deze niet goed converteerd of dat je er gewoon niet tevreden over bent. Ook dan staat Optimal Media voor je klaar. Wij zorgen voor een frisse nieuwe website waarbij je wél de juiste uitstraling en boodschap uitdraagt en je daardoor ook beter converteert. Neem vandaag nog contact op om je bedrijf mee te liften naar de toekomst.

Net als bij fysieke winkels, hoort onderhoud ook bij digitale webwinkels en pagina’s. Soms lopen dingen niet soepel op je website, is er een foutmelding of een update die niet goed gelopen is. Optimal Media kan deze zorgen uit handen nemen en het probleem voor je oplossen.

Ook als er geen probleem is maar je een nieuwe tekst, foto of indeling wil op je website. We bieden hiervoor ook onderhouds abonnementen aan. Nooit meer zorgen rondom je website en alles met een telefoontje geregeld.

Heb je een vraag?

Bel: 06-41395888

Of stuur een bericht via:

STEL JE VRAAG